Tjugotjugo

…är precis påbörjat. Ett helt nytt år! Som att vända blad på en väl tummad (i mitt fall) bok. Vad ska det nya året bära med sej för nya spännande musikaliska äventyr måntro? Ett vet jag. Vi gör en repris på det färgsprakande Carmina Burana som gjordes i Folkärna kyrka 2017. Då höll taket på att rasa ner så byggställningar fick trängas med publiken i bänkarna. Nu blir det i en nyrenoverad kyrka. Men det sker ju först i november. Lååååångt dit bevars! Nu är det januari. Inte för man kan tro det. I skrivande stund smattrat regnet på taket! På promenaden häromdagen såg jag videkissar i vägrenen.

Och första veckan efter nyår idkade jag trädgårdsarbete ute, klippte rent i katastrofslänten och krafsade upp ett kilo jordärts skockor ur jorden.

Ja en smula märkligt, men jordärtsskocks-soppan blev god! Och till veckan som kommer drar Feel Good Körerna igång igen! Tur att nånting är som vanligt i alla fall. Och en riktigt god fortsättning på tjugotjugo alla mina vänner!

3 reaktioner på ”Tjugotjugo”

  1. Nästan lika mycket som skräpposten jag sorterar. Här hittade jag ett litet guldkorn bland alla skräpposter! Gott Nytt 2020 Hannele!

  2. Det var en charmerande upptäckt att när det nu kom ett nytt inlägg på din blogg, då var det på min födelsedag. Tack för den födelsedagsgåvan. Får försöka erövra en bättre plats på kommande Carmina Burana, om jag nu har möjlighet att besöka Avesta då skeppet sjösätts.

    F.ö. träffade jag din bror på Katalin för en kort tid sedan. Det var lika trevligt som oväntat. Och så vitt jag vet har jag bara varit i Avesta en ynka gång under 2019. Men det kan vara ett felminne.

    Jag önskar dig och de dina ett bra 2020.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen