Voffö gör dom på dette vis???

Man kan undra vad vi egentligen sysslade med i förra inlägget? Tokiga mänschor! Sjunga Elvis mitt i natta!?! Voffö gör dom på dette vis???
image
Denna lilla CD spelades in 2009, i samband med att Lill- Elvis började uppträda mer frekvent. Fyra Elvislåtar från 50-talet. Vi planerade en uppföljare med 60-talslåtar redan då. Nästan sex år har gått. Man kan lugnt säga att vi sjunger långsamhetens lov här på Noton Music. Å andra sidan har ett målbrott passerats under tiden…
Det här kräver sin förklaring för den oinvigde.

IMG_1542.PNG
Det hela började med att yngste sonen som liten, (den inmutade tenoren) hittade Elvis-skivor hos sin dagmamma. Imponerad av Elvis röst lärde han sig en massa Elvislåtar (trots att han inte kunde engelska), sydde en guldkostym på slöjden i skolan och fick flera möjligheter till små uppträdanden. Så här lät det på den tiden .

Det var så coverbandet Lill-Elvis uppstod, med pappa och brorsa som kompband, ibland fler musiker. Sen rullade det på. Rocken i sin linda är glad och medryckande. Bandet har verkligen fått sprida glädje under åren och spelar fortfarande. Så det är alltså UPPFÖLJAREN med 60-talslåtar som har skickats iväg för mastring och tryck.

IMG_1595.PNG
Den 8 januari 2015 skulle Elvis Presley ha fyllt 80 år. Det kommer att bli en hel del musikaliska hyllningar till denne rocklegend i år. Med anledning av detta är Lill-Elvis inbjuden till Quality Hotel Winn i Haninge 29/1 för att sjunga. Förhoppningsvis är skivan är klar till dess! (Såvida mastringen inte reagerar på den tyska officeren som slafsar runt i bakgrunden och omedelbart gör en “Return to sender”!!!)

10. januari 2015 av Anna
Kategorier: Lill-Elvis, Musik, Utgivning, Våra inspelningar/CD | 10 kommentarer

Kommentarer (10)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.